Мисли на събуждане и за разбуждане

Ден на Будителя – 1

Posted on: 11/10/2009

FFA:“РЕКАТА ТЕЧЕ, ЗАБРАВА ВЛЕЧЕ! ДА ПОМНИШ, ИСКА СЕ УМЕНИЕ“

(ВСЕКИ) ДЕН НА БУДИТЕЛЯ

1

 

bTV се обръща с въпрос към децата от една детска градина: „Какви са будителите, деца?”

Момиченце: „Много са хубави!”

Момченце: „Будителите не са будилник.”

 

О,ДА! ЗА БЪЛГАРКАТА

 

Посвещава се на жената, чието умение е хубостта на МАЙКАТА – ПЪРВИЯ БУДИТЕЛ

 

Кавал свири на поляна,

на поляна край горица,

млада, хубава Стояна,

търчи с менци за водица;…:

   

                                                        ХІХ в. репортер: Христо Ботьов

 

ХХ – ХХІ в. репортер: о.з. Даскал Мечо Славейкова, Капитан на живота си и Главен Герой в собствената си приказка, Носител на Орден „Гърненце мед с лъжица” І степен, който по Вдъхновение Свише сама си връчи за Гражданска Доблест при Реализация с Убеждение под Знамената на Историческото развитие и Географското местоположение на България, защото БОГ Е ОПРЕДЕЛИЛ НЕ ЗА МЯСТОТО НАРОДА, А ЗА НАРОДА – ТОВА МЯСТО.

 

Из цикъла: „Еволюция”; раздел: Малко епос от Близкото Бъдеще – A Gentle Touch of ETERNITY.
На кафе с ВНС,
FFA и TBH of MBS при Преговори на Обединените им Пушеци.

Легенда за протокола и за ЯСНОТА на ПОЗИЦИИТЕ в ЙЕРАРХИЯТА на РАВНОПОСТАВЕНИ СЪЩНОСТИ, поели своята отговорност за МЪЛЧАЛИВО ИЗСЛУШВАНЕ на ГОВОРЕЩИТЕ по РЕДА НА ЖРЕБИЯ – непременно условие за СЛУШАНЕ С РАЗБИРАНЕ като ЦЕЛ И СЪЩНОСТ НА РАЗГОВОРА:

1.TBH of MBS – The Better Half of My Best Self – за НЕЗНАЕЩИТЕ АНГЛИЙСКИ, дето и баба го знае – ПО-ДОБРАТА ПОЛОВИНА НА НАЙ-ДОБРОТО В МЕН.

2. ВНС – Велико Народно Събрание (в лицето на действително действал депутат – на време и на място)

3. FFA – FRIENDS FROM ABOVE – ПРИЯТЕЛИ ОТГОРЕ

поради важността на почерка при определяне на ДОСТОВЕРНОСТТА НА ПИСАНОТО СЛОВО. Декларирам, че този почерк е мой с подпис и печат:CayTi

____________________________________________________________

Този разговор беше проведен на всички нива на битието и документиран от репортера Мечо на Земята в специални тетрадки. Резюме от най-важното е включено в АКАШОВИТЕ ЗАПИСКИ от Отговорника за този ден и час. То може да бъде намерено там от ЗНАЕЩИТЕ и МОЖЕЩИТЕ в раздела: ПОЛОЖИТЕЛНО ВЪЗДЕЙСТВАЩИ НА САМОЧУВСТВИЕТО И АВТОРИТЕТА НА БЪЛГАРИТЕ ПРОГРАМИ НА СЛОВОТО. Резюмето може да бъде разпознато от желаещите по особения знак О,ДА!, с който е парафирано за ИЗПЪЛНЕНИЕ, МАТЕРИАЛИЗАЦИЯ И РЕАЛИЗАЦИЯ от ВЛАСТИМЕЮЩИТЕ НА СИЛАТА ЗА БЕЗКРАЙНО- ХАРМОНИЧНИ РЕШЕНИЯ ПО БОЖИЯТА БЛАГОДАТ.

NB! (Бележка!) Знанието за одобрителния знак „О,ДА!ми беше дадено, за да го оповестя на желаещите, знаещите и можещите, та да не се мотаят в безполезно ровене из АКАШОВИТЕ ЗАПИСКИ, а да открият бързо и безпроблемно това, за което са тръгнали. Наредено ми беше да им кажа, че сега се дава приоритет само на РАБОТЕЩИТЕ ПРОГРАМИ. Ще дойде време, когато човешкото любопитство ще се превърне в любознателност и тогава ще могат да се ровят из записките колкото си искат НА ПОЛЗА РОДУ.  Аз лично съм желаеща, знаеща и можеща на земно ниво и съм една от многото призвани да напишат НОВИТЕ ЛЕГЕНДИ за преживените в действителност ЖИВИ ПРИКАЗКИ, та да има какво да разказват децата ни на децата си за нашето време и място. Решавам това и от FFA веднага одобряват: „ЧЕ НАПИШЕТЕ ГИ. КОЛКО МУ Е! ВИЕ КЪДЕ ПО-ТРУДНИ РАБОТИ СТЕ ПРАВИЛИ. ВАШИ СА НАШИТЕ ДУМИ.”

 

 P.S1(Post Scriptum или после писано).

 Пояснение на термина „ОБЕДИНЕНИ ПУШЕЦИ”.

Помните ли Януари 1997г.? А запомнихте ли прочетената преди малко мисъл на събуждане и за разбуждане, а именно:”Реката тече – забрава влече. Да помниш иска се умение.” Моята памет не е на висота, но пък съм писала. Всичко важно, което се е казвало по радио, телевизия, вестници и в лични разговори и гледания на кафе от най-големите професионални ясновидци – децата, мои ученици и приятели. Някои особени, привличащи вниманието словосъчетания, станаха жалони в живота ми. Наричам ги термини, защото всяко от тях, обяснено по познавателния канал от FFA е носител на огромна информация. Такъв е случая и с „ОБЕДИНЕНИТЕ ПУШЕЦИ”. Уверете се сами:

08.01.1997г./Б.А.-това е 3 дни преди Големите, Истински Събития в България/ Гледа, чува и говори на кафе Галя, най-първия и най-чист канал за информация в Мечото Семейство. Чашата е моя, но това няма значение, защото познанието е за всички. А ето и препис на това „гледане”, толкова различно от общоприетото:

 

„Дървото на Живота е в самия човек. То се намира в главата му, точно между рогата. Рогата, с които вървим напред и обикновено вършим с тях нещата. Проправяме си път, сразяваме някого или напротив, ръчкаме някого да върви напред и в правия път. Т.е. използваме рогата като движеща сила. А корените на дървото са дълбоко в сърцето и душата ни. И ползвайки рогата, ние понякога ги подрязваме или пък те сами опадат (защото от време на време ги сменяме). Това дава възможност в главата ни да избуи като вековен дъб Дървото на Живота, защото силата, която се крие в Дървото на Живота, е много по-могъща от тази да познаваме злото.

 

Пир по време на чума. Рибата е признак на болест, но и на мъдрост и знания, т.е. пируващите трябва да знаят. За тези, които пируват не обръщайки внимание на чумата, рибата ще донесе болестта. Те може да парадират, че само за чумата мислят, но вътрешно не и обръщат внимание. Другите, които всичко осъзнават, ще видят, че рибата е окото, което им е нужно и ще прогледнат. Т.е. това са Чистите Духове.

 

Светът на обществата на огромна поляна, като планина. Множество, множество лагерни огньове и групи, общества около тях. Някои огньове са без дим. Тия, които са по в подножието. Има огньове, на които пушекът е единичен, като прав стълб се издига нагоре. А има и други огньове, на които по няколко пушека се събират в един. И събирайки се на определена височина в един, там където димът започва да се издига право нагоре, се виждат същества, т.е. на всяка група, където са се обединили пушеците се вижда по едно същество. Това е Груповият Дух, т.е. тези хора вече са се осъзнали и работят в група. Групите от всеки огън образуват по-голяма група общество. Но само там, където пушеците са обединени, те се радват на нежността, сигурността и топлината на семейството. На самостоятелните огньове, дори където има пушек, няма същества. А огньовете, където няма пушек, са просто събрани хора. Само там, където са огньовете с обединените пушеци, дори и в момента, когато хората спят, групата работи, защото Груповият Дух действа. А най-отгоре, над самите същества, непосредствено над тях, има някаква като плоскост енергийна скала, която са Учителите или Господ.”

 

3 дни след това гледане-обучение дисциплинирано съм описвала деня си в тогавашната си „особена тетрадка”:

 

12.01.1997г.

    Слушам Дарик. Какво става днес в България, Господи? Край мен, като никога, няма канали за информация отгоре. Докато дойдат, питам Библията. Показалецът ми попада на следния текст:”После ще седнат съдии и ще отнемат от него властта да погубва и изтребва докрай, а царството и властта, и царственото величие по цялото поднебесие, ще се даде на народа от Светиите на Всевишния, чието царство е царство вечно, и всички властници ще служат и ще се покоряват Нему.”

Толкова съм разтревожена за „сега”, че хич не мисля за „после”, но дисциплинирано записвам отговора, без обаче да запиша откъде е. Пропуск. Има да приказват тези, които ми нямат доверие.

 А съм тревожна, защото моята дъщеря, моето Слънчице Десислава, следва в София.Аз работя на 3 места, татко и също не се спира, но можем да и осигурим само храна, общежитие и обучение.За да посреща многобройните си нужди на млада и красива дама, и за да е независима от външни условия и хора, тя  работи като сервитьорка в кафене в един подлез. Точно под развихрените събития. Тя, моята мила щерка, все така става, че е винаги в центъра на важните случки, с всички последствия от това. Мислено и се усмихвам окуражително и пак мислено и изпращам своето съпричастие с 3 мисли – моя, на Вапцаров и на FFA, а именно:

Аз:”Дръж се, дъще, най-важното е, че сме от една и съща страна на барикадата.”

Вапцаров: „Но в бурята ще бъдем пак със тебе, народе мой. Защото се обичаме.”

FFA:”Край епицентъра на събитията е най-тихо.”

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: