Мисли на събуждане и за разбуждане

Да помогнем на децата в Хаити

Posted on: 29/01/2010

Здравейте ! Колкото и труден да изглежда Вашият живот , вижте как живеят в момента близо 2 милиона деца в Хаити , и ще осъзнаете че сте късметлии ! Обръщам се към всички добри хора , моля подкрепете http://www.unicef.bg/page.php?key=topic&id=29 това е кампанията на UNICEF няма по – сигурен и гарантиран начин да го направите .

Детският фонд на ООН (УНИЦЕФ)_ стартира своята дейност в България на 25 октомври 2004г. и оттогава се грижи за оцеляването, развитието и защитата на децата на България.
Смята се, че като последствие от тази трагедия стотици хиляди деца в Хаити ще останат кръгли сираци и на улицата. Франция и Холандия са сключили споразумения за ускоряване на процедурите по осиновяване. деца вече са осиновени в тези две страни. Това са деца, които  са преминали процеса на осиновяване още преди земетресението.

Нека Българската държава предприеме аналогични действия, за услесняване на осиновителния процес на останалите сираци в следствие на земетресението, при желание от страна на български семейства. В България има не по-малко състрадателни и добри хора, които биха могли да дарят тези деца с топлината и закрилата на семейната любов.

Даскал Мечо Плагиат от сърце благодари на хората , написали горните редове във фейсбук и на други места и се надява, че поради екстрената ситуация, четящите тези редове няма да ми се сърдят, че не съм казала всичко със свои думи, а съм си позволила да цитирам други разумни и добри люде.На мен сега просто не ми достигат думите, деца, а бедата е голяма и изисква спешни мерки. Дайте да оставим за малко кирливата политика и келявата икономика и да не храним злото с вниманието си. Да го оставим да пукне от глад или най-мъдрите от нас да го накарат да работи за Доброто, Любовта и Единомислието. Те знаят как.Повярвали са в казаното от Христос : „Аз Съм Пътя, Истината и Живота “ Разбрали са и са приложили.А ние да се обърнем с лице, сърце и ум към чисто човешката си задача и да дадем рамо, сила и нежност на Доброто в нас и във всички хора.Да подкрепим с Мисъл, Чувство и Дело Българския Тим в Хаити,УНИЦЕФ и всички, които могат да направят нещо за да подобрим живота си и да открием неговия смисъл.И покрай Хаити да не забравяме и децата в нашите домове и лекарството против рака на Продан Христов!Щом има Воля, има и Начин!Дерзайте!
Даскал Мечо ваш.Обичам ви, хора!
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: